Inspiratie nodig? Hier vind je 1001 voorbeelden voor je interieur

Ben je op zoek naar voorbeelden om het interieur van je nieuwbouwproject te verfraaien of om je gerenoveerde ruimte nieuw leven in te blazen? Dan vind je beslist genoeg inspiratie in de decorooms van Tony Mertens. Onze decorooms zijn zodanig opgesteld dat ze een bron van inspiratie kunnen zijn voor je eigen woning. Ze geven je meteen 1001 ideeën en fantasie om je eigen droomwoning te creëren. De decorooms zijn in elk van onze winkels verschillend ingericht. Extra veel inspiratie dus!

Daarnaast kan je in onze winkels ook terecht voor kleuradvies of kan je zelfs decoratieadvies aan huis vragen. 

Als interieurwinkel willen we graag mee zijn met de nieuwste trends in woondecoratie. Daarom passen we permanent onze decorooms aan. In deze kamers zie je meteen voorbeelden van hoe je verf, gordijnen, behangpapier en vloerbedekking met elkaar kan combineren tot een smaakvol geheel.

Daarnaast vind je in alle afdelingen van onze winkels talloze levensechte voorbeelden. Onze unieke sfeer- en kleurwanden begeleiden je om de juiste verven te kiezen. Onze behangpresentatie helpt je dat mooie patroon voor de accentmuur te kiezen. De gordijn- en zonnweringskasten tonen levensechte voorbeelden van raamdecoratie. Vloerbedekking zie je in echte vorm. Kortom – inspiratie is er voldoende!

Kom gerust een kijkje nemen en laat je verrassen door de vele mogelijkheden voor je interieur. Heb je specifieke vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Zodra je precies weet wat je wil, kan je de decoratiewerken ook door onze vakmensen laten uitvoeren.