Behangpapier kopen? Tony Mertens speelt graag een rol bij je keuze!

Het juiste behangpapier kopen

Behangpapier kopen doe je niet op 1, 2, 3. De keuze voor behangpapier moet weldoordacht zijn. Het zal immers jaren aan je muren hangen en je interieur de nostalgische, trendy of romantische look geven die je wil. De muurbekleding van Tony Mertens brengt je interieur tot leven. Ons behang swingt. Het is hip en trendy en zorgt voor een opvallend accent. Creativiteit ten top. Behang is weer helemaal in!

Onze behangbibliotheek

Muurbekleding is dé manier om je persoonlijkheid te vertalen naar je interieur. Muren spreken boekdelen. Kom zeker eens naar één van onze winkels om in de prachtige behangbibliotheek te snuisteren. Je kan er kiezen uit 280 boeken, gaande van klassiek tot übertrendy. Alle grote en belangrijke merken zijn hier vertegenwoordigd. Onze duidelijke en vernieuwende behangpresentaties helpen je het perfecte papier te vinden. Voor de echte kenners is er ook de Arte Inspiration Shop in de winkel van Schoten.

Wil je een echte persoonlijke touch aan je interieur geven? Kies dan voor MrPerswall en creëer je eigen foto levensgroot in je woonkamer. Je kan natuurlijk ook kiezen uit de duizenden prachtige afbeeldingen.

Het behang wordt meestal geleverd op rollen van 10,05 x 0,53 m. Dit is standaard. Soms is het behang echter breder en soms zijn de rollen korter. Voor meer informatie of kleuradvies bij je woondecoratie kan je ons altijd contacteren.
 

Stel uw vraag aan onze expert
of maak een afspraak