Onze interieurwinkel: meer dan verf verkopen

Al meer dan een kwarteeuw lang kan je in de interieurwinkel van Tony Mertens terecht voor verf en decoratie  met een strik rond. Die strik, dat is ons gratis advies en onze uitstekende service. We kunnen je de beste merken aanbieden tegen de laagste prijs. 

Tony Mertens is niet zomaar een verfwinkel in Antwerpen. We zijn de absolute specialist in gordijnen, zonwering, vloerbedekking, muurbekleding en verlichting. Van de mooiste merken zijn we de hoofdverdeler van groot Antwerpen. Daarom vind je ook de mooiste en ruimste collecties aan de beste prijs. We maken er een erezaak van om je het meest verscheiden assortiment aan decoratieartikelen voor te schotelen. We vinden het belangrijk om niet zomaar onze producten te “verkopen”. We zijn meer dan een verfwinkel of decoratiewinkel. We willen onze klanten bijstaan met de beste interieurtips en uitstekend advies.

Spring gerust eens binnen in één van onze winkels. Wij helpen je om van je huis een thuis te maken. Wat ook je budget is, we vinden de ideale oplossing voor je situatie.

Stel uw vraag aan onze expert
of maak een afspraak