Raamdecoraties: iets om naar uit te kijken

Raamdecoraties, functioneel en mooi

Zodra je huis is geverfd of behangen, kan je met de decoratie beginnen. Daar horen ook je ramen bij: de juiste raamdecoratie geeft je woonruimte al meteen een andere look en een ‘thuisgevoel’. De raamdecoraties van Tony Mertens geven je interieur sfeer, esthetiek én een goed gevoel. En uiteraard zijn ze ook functioneel: ze verduisteren, filteren licht en gaan inkijk tegen.

Ons groot aanbod

De keuze aan raambekleding is heel uitgebreid. Tony Mertens is de absolute specialist op dit domein. Als interieurwinkel weten we maar al te goed dat ieder raam een andere decoratie vraagt. Zo kan je bij ons terecht voor overgordijnen, glasgordijnen, paneelgordijnen, zonweringen voor binnen, jaloezieën met verticale of horizontale lamellen, vouwgordijnen, rolgordijnen, plissés, …

In onze winkels vind je een brede keuze aan stoffen van mooie merken zoals Gardisette, Eiffinger, Top Point en vele anderen. We zijn ook de hoofdverdeler van Luxaflex voor Antwerpen en omstreken.

Raamdecoraties op maat

Tony Mertens garandeert je precisie, professionaliteit en maatwerk. Want een persoonlijke benadering is belangrijk voor ons. Wij begeleiden je graag bij het uitzoeken naar de juiste stof en het meest geschikte systeem voor je ramen. Zo bieden we ook erg mooie oplossingen voor extra brede ramen, gebogen afwerking, vouwgordijn/overgordijn uit dezelfde stof, enzomeer. Onze professionals komen ook bij je thuis voor advies rond het onderhoud van je gordijnen, de opmeting en de plaatsing.

Ben je nog op zoek naar roedes voor je gordijnen, rails of ander toebehoren? Kan je niet kiezen tussen houten jaloezieën of Japanse panelen? Reken dan op onze experts in decoratie.

Contacteer ons vrijblijvend voor onze prijzen of om je decoratiewerken door ons te laten uitvoeren.

Stel uw vraag aan onze expert
of maak een afspraak