Verf kiezen doe je met verve!

Niets is leuker dan je woning een personal touch te geven: een likje verf op de muren of het plafond, geeft je kamer al meteen een heel andere look. Het is belangrijk om de juiste verf te kiezen. Neem daarom je tijd bij het kiezen van verf. Iedere muur vraagt een andere soort verf. Ook deuren en plafond vragen een andere techniek.

Reken daarom op Tony Mertens: dé verfspecialist met een passie voor decoratie. Al meer dan 35 jaar kan je hier kiezen uit een enorm divers en kleurrijk verfgamma. Natuurverf, houtverf, muur- en plafondverf, metaalverf, grondverf, vloerverf... We bieden je de beste merken aan de beste prijzen. Naast alle klassieke verfmerken hebben we onze 2 eigen huismerken: MyColor, een hoog kwalitatief verfmerk, en Naturam Natuurverf.

Ons uniek winkelconcept met sfeer- en kleurwanden begeleid je zonder fout naar de juiste kleurcombinatie voor jou interieur! Kies je voor Tony Mertens, dan kies je voor een echt thuisgevoel. Bij ons kan je rekenen op stijlvolle decoratie tegen een vriendelijke prijs!

Geef kleur aan je interieur en spring eens binnen in 1 van onze verfwinkels en kom je verf kiezen. Kan je wel wat kleuradvies gebruiken? Of wil je eerst wat inspiratie opdoen? Onze verfspecialisten helpen je graag op weg met de juiste decoratietips.

Stel uw vraag aan onze expert
of maak een afspraak