De beste muur- en plafondverf onder 1 dak

Gezelligheid en sfeer creëer je zelf. Met de juiste kleur op je muren en plafond. Muren en plafond vallen meteen op in je interieur. Ze maken of kraken een ruimte. En een goed gekozen likje muur-en plafondverf kan wonderen doen.

Met onze muurverf en plafondverf fleurt je interieur meteen op. Tony Mertens staat voor duurzame kwaliteitsverf. Je vindt hier dan ook de beste merken zoals Sigma en Levis, evenals ons huismerk MyColor en de natuurverf Naturam. Het zijn topproducten. Je zal nog jarenlang plezier beleven aan het resultaat. Eerst zien en dan geloven? Ontdek dan onze decorooms waar je het resultaat in de praktijk ziet.

Is je ruimte te klein? En heb je het gevoel dat de muren op je afkomen? Dan kan je met de juiste verf ruimte creëren. Ook de kleur van het plafond kan een woonkamer verruimen of juist verkleinen. Onze verfspecialisten geven je met plezier het juiste kleuradvies om het maximum uit je woning te halen. Met behulp van onze unieke sfeer- en kleurwanden kies je altijd de juiste kleuren!

Voordat je met kleur begint te experimenteren, kan je altijd ideeën voor je interieur opdoen in onze verfwinkel. Breng gerust een foto mee van de kamer die je een 2e leven wil geven. Zo zien onze experts meteen of je ruimte een accentmuur nodig heeft of eerder zachte, pastelkleurige tinten.

Ook als je je buitenmuren wil verven, ben je aan het juiste adres. Onze opgeleide medewerkers helpen je met veel enthousiasme verder.

Psst! Vergeet je muren niet eerst stofvrij te maken en te voorzien van een laag grondverf, voordat je aan het echte kleurwerk begint! Succes!

Stel uw vraag aan onze expert
of maak een afspraak