Natuurverf: ecologie en esthetiek in 1 pot

Wie kiest voor natuurverf kiest voor een interieur dat blaakt van gezondheid. Als verfspecialist willen ook wij een ecologische voetafdruk zetten. Daarom vind je bij Tony Mertens al meer dan 20 jaar de ecologische verflijn Naturam. Deze natuurverf is gezonde verf: zowel voor de mens als voor het milieu. Duurzaam, maar niet duur.

Bij Tony Mertens gaat ecologie uiteraard hand in hand met esthetiek. Terwijl je je muren verft met natuurverf, geniet je niet alleen van de nieuwe kleur, maar ook van het besef dat je je steentje hebt bijgedragen aan een beter milieu. We hebben altijd 50 milieuvriendelijke kleuren in voorraad. Vind je in dat kleurenpalet toch niet meteen de kleur die het best in jouw interieur past? Dan kan je altijd nog kiezen uit meer dan 2000 kleuren die we kunnen samenstellen met onze Naturam-mengmachine. Met Naturam is je interieur zo fris als een hoentje, en zo voel je je zelf ook. Want je leefkwaliteit gaat er serieus op vooruit in vergelijking met synthetische verven.

Wil je het geheel afwerken met een vrolijke muursticker of posterbehang, gemaakt van een verfrissende foto uit het bos? Ook dan kan je bij ons terecht.

Stel uw vraag aan onze expert
of maak een afspraak