Vast tapijt: het beste uit de natuur kopen

Niets is zo gezellig als iets warms of wolligs onder je voeten te voelen, als je uit bed stapt. Als je vast tapijt wil kopen, zit je goed met onze prachtige collectie Floor Wall.
Wie “Floor Wall” zegt, denkt aan zacht, warm, comfortabel en geluiddempend: nog steeds dé topper voor de slaapkamer. We bieden je een rijk assortiment topmerken, van 100% natuurlijk tot 100% synthetisch. Er zijn verschillende uitvoeringen mogelijk: wol, kokos, sisal, zeegras, geitenhaar, gemengde vezels,…

Met behulp van onze uitgebreide stoffenwand kan je zelf bepalen wat je het liefst ziet en voelt. Zo kan je zelf bepalen welke kleur, afwerking en rand je wil.

3 keer vloerbekleding uit de natuur

De kokosvezel, afkomstig van de kokospalm, wordt verweven tot tapijt en is aan de onderkant voorzien van een laag natuurlatex. Deze ruw geweven vloerbekleding is bijzonder sterk en onderhoudsvriendelijk.

Sisaltapijt wordt dan weer gemaakt van de bladvezels van de Agaveplant. Dit tapijt is fijner dan kokos en kan zachter worden gemaakt in combinatie met wol.

Zeegrastapijt, ten slotte, is gemaakt van een waterplant. Deze tapijten voelen nog zachter aan dan kokos en sisal en zijn verkrijgbaar in erg aparte weefstructuren.

Wil je ook kwaliteit onder je voeten voelen? Contacteer ons voor verdere inlichtingen. Neem gerust ook een kijkje in ons assortiment karpetten en matten, vinylvloeren, parket en laminaat.

 

Stel uw vraag aan onze expert
of maak een afspraak