Behang

BEHANG IS HELEMAAL in

Behang is dé manier om je persoonlijkheid te vertalen naar je interieur. Wil je een trendy, nostalgische, romantische, hippe, retro, klassieke of minimalistische look aan je huis geven? Wil je het hele huis omtoveren, een enkele kamer pimpen of een mooie accentmuur aanbrengen? Behangpapier is de ideale manier om net dat beetje extra te brengen.

KEUZE TE OVER

Neem je tijd en snuister vrijblijvend door onze enorme behangbibliotheek. Alle grote en belangrijke merken zijn hier vertegenwoordigd. Onze duidelijke en vernieuwende behangpresentaties helpen je ook het perfecte papier te vinden. Voor de echte kenners is er ook de Arte Inspiration Shop in de winkel van Schoten. Wil je een echte persoonlijke touch aan je interieur geven? Kies dan voor posterbehang van PIP of MrPerswall. Kies uit duizenden prachtige afbeeldingen of creëer zelf je eigen foto levensgroot in je woonkamer.

Soms kan de keuze overdonderend zijn; of is het moeilijk in te beelden hoe een bepaald papier tot zijn recht zal komen. Onze medewerkers in elk van onze winkels gidsen je graag door het aanbod. Als je wil komen onze adviseurs gratis bij je thuis met deskundig kleuradvies (je betaalt 100 euro en krijgt deze in aankoopbons terug). Heb je nu al een vraag? Contacteer ons vrijblijvend.