vouwgordijnen

Vouwgordijnen - prachtig in combinatie of alleen

Vouwgordijnen zijn niet meer weg te denken uit het interieur. Ze geven sfeer, ook als ze zijn opgetrokken, en zijn praktisch in gebruik. Een vouwgordijn is tevens ook erg mooi in combinatie met overgordijnen. Al onze stoffen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Toch is niet elke stof geschikt om een perfect strak vouwgordijn te maken (laat u niet verrassen). Onze adviseurs helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze.

Ook in ons assortiment vouwgordijnen is er een onvoorstelbaar ruime keuze aan stoffen - of u nu kiest uit lichtdoorlatende of meer verduisterende stoffen. Denk ook hier aan de juiste uitvoering: wel of niet verdeeld in segmenten, met of zonder een volant (flap aan de onderkant), wel of niet gevoerd, al dan niet bestaande uit verschillende panden, latjes aan de voorkant of aan de achterkant, ... Bovendien wordt onze confectie tot in de puntjes verzorgd, zodat de stof steeds mooi aansluit en strak hangt.

Het optreksysteem of geraamte is essentieel bij een vouwgordijn. Ook hier heb je grote verschillen in kwaliteit en duurzaamheid. Een systeem van mindere kwaliteit zal vaak na verloop van tijd gaan doorhangen, of niet meer mooi optrekken. Daarom vind je bij ons enkel een selectie van kwalitatieve systemen die binnen elk budget vallen. Liever elektrische bediening? Geen enkel probleem.

Bekijk ook ons aanbod stijlvolle vouwgordijnen van Luxaflex.