facette shades luxaflex

Facette Shades - Stoffen lamellen voor een sereen licht

Facette Shades bestaan uit stoffen lamellen die zorgen voor een mooie en serene lichtinval. Dankzij het ingenieuze systeem met een eindeloze ketting schuif je de doorschijnende en ondoorschijnende delen langs elkaar tot je de perfecte lichtinval hebt gecreëerd.
Bovendien bepaal je helemaal zelf welke inkijk je van buitenaf toelaat. Zo bereik je een perfect evenwicht tussen lichtinval en privacy. 

UNiek ontwerp en hoge kwaliteit

De stoffen jaloezieën van de Facette Shades zijn een uniek en gepatenteerd ontwerp van hoge kwaliteit en een uiterst licht gewicht. Ze zijn dus geschikt om jarenlang ook jouw interieur te sieren.
Dankzij de verschillende kleurstellingen speelt de stof TREVIA CS feilloos in op hedendaagse trends in binnenhuisinrichting en decoratie. 

Onderhoud en combinaties

De Facette Shades zijn praktisch en makkelijk in gebruik en onderhoud. Je hebt bovendien de keuze tussen verschillende lamelmaten, zodat je zelf voor de look en feel van het eindresultaat bepaalt. Met de stoffen jaloezieën combineer je dus moeiteloos functionaliteit, privacy en de interieurtrend van uw keuze: trendy of klassiek.
In elk geval zorgen deze stoffen lamellen voor een zacht licht in elke ruimte van het huis, terwijl je je zich geen zorgen meer hoeft te maken om ongewenste inkijk. 

Voordelen In Een Oogopslag:

  • Een zacht lichteffect
  • Eenvoudig openen en sluiten
  • Meerdere lamelmaten.