roman-shades-rolgordijnen

Roman Shades - De stijlvolle vouwgordijnen van Luxaflex

Ben je fan van vouwgordijnen? Ook dan vind je zeker je gading bij ons.
We stellen graag het gamma Luxaflex Roman Shades aan je voor: een zeer uitgebreide collectie aan exclusieve stoffen die je combineert zoals jij het wil.
Wij zorgen voor de perfecte afwerking op maat én de levering en installatie zonder zorgen. 

Verschillende transparanties

Als hoofdverdeler van Luxaflex beschikken wij over een zeer rijk gamma stoffen. Dat begint bij een groot assortiment basisstoffen dat uitgebreid wordt met een ruime keuze aan verschillende structuren en luxueuze dessins. Omdat je in de verschillende ruimtes van je huis behoefte hebt aan andere mogelijkheden om te verduisteren of inkijk te verhinderen zijn de stoffen verkrijgbaar in verschillende transparanties. Onze specialisten geven je in onze winkels het nodige advies hierover. En omdat kwaliteit ons stokpaardje is zijn alle modellen vouwgordijnen voorzien van een volant om het effect van UV-straling op de stof tegen te gaan. Zo vermijd je dat het zonlicht de kleuren aantast. 

Je stelt dus zelf het vouwgordijn samen dat perfect in jouw interieur past. De stoffen uit het Luxafles Roman Shades gamma zijn ook geschikt voor de confectie van (vouw)gordijnen. 

Voordelen in een oogopslag

  • Kindveilige bedieningssystemen. 
  • Veiligheid boven alles: kettingspanner en koordklem. 
  • Comfort: gemotoriseerde aansturing. 
  • Bij jou geleverd en geïnstalleerd door onze vakmensen.